Açık Kök İri Yaprak Sarmlaık Meyve Vermeyen Erkek Dut Fidanı

18,00 TL
Kategori
Stok Kodu
04bfa0cc
Fiyat
15,25 TL + KDV
Erkek Dut Peyzajda kullanılan bir dut çeşididir.Yapraklarının iri olmasından dolayı sarmada kullanılmaktadır. Gönderilecek Fidan Yaşı:1 Fidan Durumu:Açık kök 11. ay ile 4. aylar arasında dikilebilir. Saksıda Yetiştiriciliğe:Uygun Hobi Amaçlı Dikim Rakımı:Her rakıma kolaylıkla dikimini yapabilirsiniz. Fidan Gönderimi:Özel tasarım fidan kutusu.Gönderim aşamasında tepe ve kök budaması yapılır.Tepe budaması genelde aşıdan sonra 50-70 cm sonra yapılır.Gelen fidanın hemen dikemezseni kökleri hava almayacak aşı altı kısmını gömünüz. Fidan Dikim Mesafesi:Dut fidanlarında, dikim mesafesi fidanlar arası 6 metre, sıra arası 6 metre olacak şekilde dikim yapabilirsiniz.Fidan dikiminde sitemiz üzerinde fidan tutma yüzdesi artıran özel karışım fidan dikim gübresi ve fidan dikim destek çubuğu kullanmanızı tavsiye ederiz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Açık Kök İri Yaprak Sarmlaık Meyve Vermeyen Erkek Dut Fidanı 04bfa0cc Açık Kök İri Yaprak Sarmlaık Meyve Vermeyen Erkek Dut Fidanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.