Tüplü Aydın Sarı Lob İncir Fidanı

40,00 TL
Stok Kodu
35031b04
Fiyat
33,90 TL + KDV

İncir Fidanı Üretimi ve  Dikkat Edilmesi Geereken Hususlar

İncir fidanı üretimi çelikleme yöntemiyle yapılabilmektedir. Üretimleri açık kök incir fidanı ve tüplü incir fidanı şeklinde yapılmaktadır. Tüplü olarak yetiştirilen incir fidanları kurak araziler için daha uygundur. Fakat sulak arazilerde açık kök incir fidanı dikilmesi daha iyidir. Sebebi ise açık kök incir fidanlarının anaçları tüplü incir fidanına göre daha gelişkin olmaktadır.

İncir fidanları siyah incir fidanı ve sarı incir fidanları olmak üzere iki grupta toplanmaktadır. Siyah incir fidanlarından ülkemizde en çok dikimi yapılan ve ticari değeri yüksek olan çeşit Bursa Siyahı İncir fidanıdır. Taze tüketimde kullanılır. Yurt dışına ihret edlilebilen çeşitlerdir.

Sarı incirlerden ise ülkemizde en çok dikimi yapılan çeşit ise Sarılop incir çeşididir. Bu çeşit hem taze tüketim için üretilirken hem de kurutmalık çeşit olarak üretimi yapılnaktadır. Sarılop kurutmalık tek çeşit denilebilir.

Sitemizde bahsedilen diğer çeşitler ise genel olarak yöresel olarak yetiştirilen çeşitler olup hobiciler tarafından talep edilmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Aydın Sarı Lob İncir Fidanı 35031b04 Tüplü Aydın Sarı Lob İncir Fidanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.