Yarıbodur Papaz Erik Fidanı

50,00 TL
Kategori
Stok Kodu
7151e91d
Fiyat
49,51 TL + KDV

ERİK FİDANLARI

 

* Angeleno Erik Fidanı

Agacı güçlü gelisir, yarı yayvan taç olusturur ve yüksek
verimlidir. Meyve eti sarı renkte gevrek, tatlı ve aromalıdır. Meyve rengi koyu mordur. Soguk hava depolarında uzun süre (3 aydan fazla) depolanabilir. Eylül ayı ortalarında hasat edilir. Tozlayıcıları; Friar, Formosa ve Santa Rosa çesitleridir.


 

 

* Santa Rosa Erik Fidanı

Düzenli meyve veren bir çeşittir. Meyveleri orta iri-iri, orta sulu, gevrek, tatlı ve aromalıdır. Yeme kalitesi iyidir. Meyve rengi sıvama morumsu kırmızı üzeri beneklidir. Temmuz sonunda hasat edilir. Kısmen kendine verimlidir. Tozlayıcıları; Formosa ve Wickson çeşitleridir.

 

 

* Black One Erik Fidanı

Agaçları yayvan gelismektedir. Meyve et rengi sarı kırmızı kabuk rengi ise koyu kırmızı renktedir. Orta erkenci ve çok verimli bir çesittir, asırı meyve tutumu yaptıgından seyreltme gereklidir. Temmuz ayının sonunda hasat edilir.

 

 

* Papaz Erik Fidanı

Can gurubu eriklerden en çok yetistirilen çesit olup, agaçları genis, sık dallı ve yayvan taç olusturur. Meyveleri hem sert olum döneminde hem de olgun olarak degerlendirilir. Sert olum döneminde meyvesi gevrek, çok sulu ve mayhostur. Meyve rengi ise yesil renklidir. Olgun meyveleri yumusak, tatlı ve suludur. Meyve rengi sarımtırak yesildir. Nisan ayı sonunda sert olum döneminde veya haziran ayı sonunda olgun dönemde hasat edilebilir. En iyi tozlayıcısı Aynalı çesididir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yarıbodur Papaz Erik Fidanı 7151e91d Yarıbodur Papaz Erik Fidanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.